Castiga 3 tricouri rock cu „Maximum Rock Festival 2014”!

455 vizualizări

Dragostea pentru rock se exprima si prin haine asa ca am decis sa va dam sansa sa castigati un outfit potrivit cu genul vostru preferat de muzica.

Punem la bataie 3 tricouri cu „Maximum Rock Festival 2014”! Dupa cum probabil stiti deja, Maximum Rock Festival este cel mai mare festival indoors din Romania si, in mod clar, evenimentul metal „must-see” al toamnei, la Bucuresti.

Inca nu s-au anuntat toate formatiile participante, noi surprize asteptandu-i pe melomani, dar line-up-ul de pana acum este unul exceptional si potrivit pentru toate gusturile.

Evergrey, Tristania, Threshold, Elvenking si Emergency Gate, alaturi de niste formatii internationale inca neanuntate si o colectie bogata de trupe romanesti, vor urca pe scena Maximum Rock Festival, intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle!

Ca si anul trecut, festivalul nu va fi o simpla insiruire de concerte, ci un eveniment complex, care va gazdui expozitii, targuri de merchandise, happening-uri si multe altele. Bineinteles ca fanii hainelor rock vor avea ocazia sa isi procure diverse piese de imbracaminte si accesorii!

Pana atunci, insa, Maximum Rock Magazin va ofera sansa sa intrati in posesia unuia dintre cele trei tricouri tematice cu „Maximum Rock Festival 2014”, puse la dispozitie de noi. Tricourile sunt oficiale si reprezinta un obiect de colectie, grafica, ce include numele tuturor formatiilor, fiind una surpriza!

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati temeinic instructiunile de mai jos. Participantii nu sunt obligati sa isi procure bilet la eveniment, insa cei interesati, o pot face AICI:

Da SHARE la POSTAREA DE DUPA ACEST LINK
Da LIKE la PAGINA FESTIVALULUI

In fiecare luna, incepand cu data de 17 august, vom anunta cate un castigator, pana pe data de 17 octombrie.

Multa bafta!

CASTIGATORI:
17.08.2014 – Oana Barbu

17.09.2014 Irina MagureanuComentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*