Câștigă una din cele 2 sticle de vin din colecția aniversară Grimus 10 ani (cu autograf)

1.414 vizualizări

Pentru că mai este puțin până ce ne întâlnim la o nouă ediție „We Are The Alternative”, am decis să facem o surpiză fanilor trupei GRIMUS, pe care o veți putea vedea pe 19 noiembrie la Arenele Romane, alături de URMA, GRIMUS, AEON BLANK și RUNNA!

Punem la bătaie 2 sticle de vin din colecția aniversară Grimus 10 ani, sticle ce nu sunt disponibile la vânzare și provin din colecția noastră personală. Și, bineînțeles, semnate de membrii trupei.

grimus-stile-de-vin-10-ani

Regulile sunt simple:

Cei care vor achiziționa bilete până în data de 16 noiembrie (miercuri, inclusiv) intră automat în extragerea la sorți pentru cele 2 sticle de vin Grimus 10 ani.

Astfel, dacă v-ați cumpărat bilet în perioada anunțată mai sus, tot ce trebuie să faceți este să vă scrieți numele complet la postarea oficială de concurs de pe pagina evenimentului „We Are The Alternative”.

Cei doi câștigători vor fi anunțați pe 17 noiembrie pe pagina evenimentului și vor trebui să ne arate în seara evenimentului (la poarta de acces presă) data în care biletul a fost cumpărat. Aceasta este scrisă sub formă de cod/dată pe fiecare bilet achiziționat.

Premiile vor fi ridicate în seara evenimentului de la organizatori.

Mult succes tuturor! 🙂

*Concursul se adresează celor care au dat like paginii Maximum Rock Romania

Event: We Are The Alternative: Urma, Grimus, Luna Amară, Aeon Blank etc


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*