Melodia „Political Animals”, semnata Grimus, pe coloana sonora a filmului „De ce eu”

278 vizualizări

Melodia formatiei GRIMUS, „Political Animals”, se regaseste pe coloana sonora a filmului „De ce eu”, regizat de Tudor Giurgiu. 

Pelicula spune tragica poveste a procurorului Cristian Panait care, din cauza presiunilor politice la care a fost supus, s-a sinucis prin defenestrare, pe data de 10 aprilie 2002. 

Rolul lui Cristian Panait este jucat de actorul Emilian Oprea, laudat de criticii de specialitate pentru prestatia sa stralucita. 

Intre 10 si 13 noiembrie, spectatorii vor avea ocazia sa vizioneze versiunea de lucru a filmului, in mai multe orase din Romania, printre care Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj. Mai multe detalii AICI. 

Iata ce spun membrii Grimus despre melodia „Political Animals”:

Vom lasa clipul si versurile piesei sa vorbeasca de la sine. Cand am scris-o, undeva prin 2007 nu credeam ca, din pacate, ea va fi la fel de actuala si in 2014. Mesajul nostru este cat se poate de simplu: nu ramaneti indiferenti in aceste vremuri tulburi ale tarii noastre. Nu lasati aceste „political animals” sa ne manevreze cum vor! Votati pentru voi, nu pentru ei!

Urmariti videoclipul mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*