Tiarra, Gothic si Hteththemeth saluta fanii si ii invita la Maximum Rock Festival

420 vizualizări

Saptamana viitoare, Maximum Rock Festival 2015 isi deschide portile!

Anul acesta, evenimentul are loc in doua locatii diferite – Club Colectiv si Arenele Romane – pe parcursul a 4 zile. In 15 si 18 octombrie, show-ul se desfasoara in Colectiv, in timp ce, in 16 si 17 octombrie, acesta se muta la Arenele Romane.

Formatiile care vor urca pe scena sunt Epica, Annihilator, Sirenia, Septicflesh, Skalmold, Kistvaen, Harlott, Archer, For The Wicked, Crimena, Hatemode, Lupu’Cel Rau, Tiarra, Gothic, Target, Dimlight, Enemy of Reality, Elarmir, The Silent Wedding, Hteththemeth si altele.

Maximum Rock Festival este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Va invitam sa urmariti mai jos saluturile video ale formatiilor romanesti Tiarra, Gothic si Hteththemeth, care va invita la show.Maximum Rock Festival, unul dintre cele mai iubite evenimente metal din Romania, dezvaluie logoul oficial al show-ului.

Acesta reprezinta fascinanta diversitate a muzicii rock. Pe de-o parte, avem latura intunecata si dura a acesteia, pe de alta o remarcam pe cea melodioasa si cathartica. Rockul are cate ceva pentru fiecare meloman iar noi ii sarbatorim cu devotament puterea si influenta.

Maximum Rock Festival - Logo


Incepand cu 7 octombrie 2015, biletele costa 125 de lei, pana in data de 14 a lunii, inclusiv. Din 15 octombrie, prima zi a evenimentului, si pe tot parcursul acestuia, abonamentele  vor fi disponibile de la locatii, pentru suma de 135 de lei. De asemenea, mai aveti ocazia sa va procurati ultimele bilete de tip VIP. 

Program:

15.10
Club Colectiv
16.10
Arenele Romane
17.10
Arenele Romane
18.10
Club Colectiv

TBA
Target (RO)
Gothic (RO)
Hteththemeth (RO)

Elarmir (IT)
The Silent Wedding (GR)
Enemy of Reality (GR)
Dimlight (GR)
Sirenia (NO)
Epica (NL)
Archer (USA)
Harlott (AUS)
Kistvaen (RO)
Skalmold (IS)
SepticFlesh (GR)
Annihilator (CAN)
For The Wicked (RO)
Crimena (RO)
Hatemode (RO)
Lupu’cel Rau (RO)
Tiarra (RO)

MR Fest FB F copy

Biletele VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin www.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania. Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca! Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
110 lei (25 euro) – Sold Out!
125 lei (28,5 euro) – toate biletele, pana in data de 14 octombrie, inclusiv
135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) disponibile numai www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.


De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*