Marilyn Manson lanseaza videoclipul „Hey, Cruel World…”

393 vizualizări
Regele rock MARILYN MANSON tocmai a lansat un videoclip nou-nout pentru melodia “Hey, Cruel World…” ce poate fi vizionat mai jos. Piesa este extrasa de pe ultimul album al muzicianului, „Born Villain”, lansat pe 1 mai via Cooking Vinyl Records. Este, de altfel, primul material discografic scos pe piata dupa incetarea contractului cu vechiul label Interscope Records din 2009.

„Born Villain” a dat nastere pana acum la doua single-uri, „No Reflection” si „Slo-Mo-Tion”, primind in general recenzii pozitive din partea criticilor de muzica. Albumul a fost promovat intens la nivel global, Manson concertand in Australia, Asia, America de Nord si Europa. Printre cei care au contribuit la acest material se gasesc Tom Baker (masterizare), Sean Beavan (mixare), Mike Riley (inginer) si actuala prietena a nonconformistului, Lindsay Usich (coperta). Celebrul actor Johnny Depp si-a lasat de asemenea amprenta asupra acestui album, inregistrand partile de chitara si tobe pentru piesa „You’re So Vain”.

Tracklist-ul „Born Villain”:
01. Hey, Cruel World…
02. No Reflection
03. Pistol Whipped
04. Overneath The Path Of Misery
05. Slo Mo Tion
06. The Gardener
07. The Flowers Of Evil
08. Children Of Cain
09. Disengaged
10. Lay Down Your Goddamn Arms
11. Murders Are Getting Prettier Every Day
12. Born Villain
13. Breaking The Same Old Ground
Bonus track:
14. You’re So Vain (cu Johnny Depp)

Manson si vechiul sau partener Rob Zombie au dat drumul turneului “Twins of Evil” ce va tine pana in decembrie. Cei doi vor mai putea fi vazuti si pe coperta ultimului numar al revistei Revolver care va fi disponibila incepand cu 3 octombrie.
Grupul Marilyn Manson este format din:
Marilyn Manson – Voce
Jeordie „Twiggy Ramirez” White – Chitara
Fred Sablan – Bas
Jason Sutter – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*