Program și reguli de acces: Ice, Ice Metal @Quantic, București, 07.12.2019

Ice, ice baby… pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui Vanilla Ice, nu-ți vei putea scoate din cap nici seara de 7 decembrie 2019, când te așteptăm în clubul Quantic din București alături de câteva formații excelente, gata să te facă să-ți încingi tălpile.

Ice, Ice Metal a luat naștere din ideea de a aduce formații diferite pe aceeași scenă, în aceeași seară. Așadar fie că vrei să sari până curg apele de pe tine, fie că vrei să stai liniștit și să te bucuri doar de muzică și vizual, te așteptăm pe 7 decembrie în Quantic să bem un vin fiert și să povestim ce ne-a adus Moșu’ cu o zi în urmă alături de Dirty Shirt, Crossing Eternity, Hteththemeth și Outbreak.

Astăzi este ultima zi în care puteți cumpăra bilete la preț special pe AmBilet.ro!

19.00 – Acces public
19.40 – 20.10:  Outbreak / 30’
20.10 – 20.25: Changeover / 15’
20.25 – 21.05: Crossing Eternity / 40’
21.05 – 21.25: Changeover / 20’
21.45 – 22.30: 
Hteththemeth / 45’
22.30 – 23.00: Changeover / 30’
23.00 – 0.15: Dirty Shirt / 75’

Reguli de acces:

 • Accesul publicului se face începând cu ora 19:00. Biletele achiziționate pot fi prezentate atât în format fizic, cât și în format PDF pe un dispozitiv mobil. Biletele fizice trebuie păstrate pentru verificări ulterioare.
 • Brățara primită după verificarea biletului va trebui păstrată pe toată durata concertului. Deteriorarea sau ruperea acesteia necesită achiziționarea unui nou bilet.
 • Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil), aparate video de filmat, aparate de înregistat audio.
 • Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare aduse din exterior.
 • Este interzis accesul substanţe periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune în pericol viața celor din jur.
 • Este interzis consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale. Aceasta constituie infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor în vigoare.
 • Este interzisă dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta clubului, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta clubului.

De reţinut:

 • Copiii până la vârsta de 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
 • Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepsește conform legii.
 • Accesul copiilor cu vârsta între 7 și 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valabil alături de un însoțitor cu bilet valabil.
 • Copiii de peste 14 ani nu au nevoie de însoțitor.
 • Persoanele  cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă sau reducere doar pe baza prezentării la intrare a unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).
 • Echipa de organizare nu este responsabilă de obiectele pierdute sau furate.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la eveniment.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

55 lei, 39 lei – Earlybird (preț redus pentru primele 100 bilete)  Sold Out!
55 lei45 lei – Presale (preț redus pana pe data de 06.12.2019, inclusiv)
55 lei – Normal Acces (preț în ziua evenimentului atât online, cât și la acces)
80 lei – Friends Package (valabil pentru 2 pers) – disponibile doar 50 de pachete! – Sold Out!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*