H.I.M. – detalii cu privire la festivalul Helldone

Saptamana trecuta, managerul formatiei H.I.M., Seppo Vesterinen, a anuntat ca baietii au intrat in studio pentru a inregistra noul album, „Tears On Tape”.

Acesta va aparea la inceputul anului 2013. Producatorul materialului este Hiili Hiilesmaa iar de mixaj se va ocupa Tim Palmer. Ambii tehnicieni sunt vechi cunostinte ale finlandezilor.

Pe masura ce se apropie luna decembrie, reprezentantii trupei dau detalii cu privire la festivalul Helldone, care se va desfasura timp de 4 zile la Helsinki, avandu-i ca headlineri pe cei de la HIM.

De curand, au iesit la iveala cateva nume care vor aparea pe scena impreuna cu love-metalistii finlandezi. Este vorba despre trupa The Skreppers, Jyrki 69 (vocalistul formatiei The 69 Eyes) in calitate de DJ Goth si formatiile Face of God si Final Assault.

Toate formatiile mentionate vor canta pe datele de 28, respectiv 29 decembrie. Inca nu se stie cine va urca pe scena pe 30, respectiv 31.12.

Intre timp, asteptam lansarea videoclipului piesei „Strange World” (21.09.12), care este deja disponibila pe piata, din cauza unui leak care i-a determinat pe reprezentantii trupei sa mute data oficiala a aparitiei melodiei.  

26 octombrie 2012 aduce cu sine lansarea unui album best-of numit „XX – Two Decades Of Love Metal”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*