Ville Valo: „HIM nu va mai exista peste 20 de ani”

Intr-un interviu recent, Ville Valo, vocalistul formatiei HIM, a declarat ca trupa nu va mai exista peste 20 de ani.

Intrebat de un fan unde se vede peste doua decenii, muzicianul a raspuns cu sinceritate:

Cred ca este bine sa ai asteptari realiste. Peste 20 de ani o sa am 56 de ani si consider ca este ‘safe’ sa spun ca HIM nu va mai exista. Este rezonabil sa te gandesti ca nu vom rezista atat de mult„, a declarat Valo.

HIM este in plin turneu de promovare a noului album „Tears On Tape”, lansat pe 29 aprilie 2013. Dupa o sperietura trasa atat de Valo cat si de fanii formatiei, cand muzicianul a fost nevoit sa anuleze niste concerte din cauza unor probleme la plamani, artistul se simte foarte bine.

Ultimul concert al trupei a avut loc la Moscova, iar HIM se pregateste sa urce pe scena la Nova Rock in Austria weekendul acesta.

Intre altele, Ville Valo a mai vorbit si despre piesele de pe noul album, despre care a spus ca sunt mai organice si mai uniforme decat pe lansarile precedente.

Inainte faceam piese dure si piese mai pop. Acum am amestecat cele doua elemente in fiecare melodie. Avem cate un element Black Sabbath, ceva folk sau pop, apoi un refren ca versiunea din Iad a lui Bon Jovi”, a explicat artistul.

Urmareste videoclipul cu interviul mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*