Piesa: Just Another Lie – Iar,ba!

715 vizualizări

Astazi, in redactia MRM, ne trezim cu un mail dubios de la solistul formatiei JUST ANOTHER LIE. Acesta continea un atasament.

Ne-am temut putin pentru viata noastra – sau macar pentru integritatea noastra intelectuala – dupa concertul sustinut de trupeti la „Best of Beer Fest 2013”, dar am decis sa deschidem totusi fisierul.

Si ce sa vezi! Era vorba despre noua piesa a grupului de ska-punk, intitulata sugestiv „Iar, ba!”.

Ne-am anti-primenit urechile cu tinctura de zapaceala si am dat play, hotarati sa facem o recenzie de single.

Inca de la inceput, ne-a surprins un riff care evoca un feeling putin mai melancolico-dramatic decat cel cu care ne-a obisnuit Just Another Lie, a caror veselie contagioasa actioneaza cu un virus la concertele live.

Ritmul foarte steady si dansant te ia cu el pe val, iar basul nerusinat de profund iti induce un vibe de „noli me tangere”.

Saxofonul ofera un plus de sentiment prestatiei, ducand totul intr-o zona de poveste urbana.

Ne place glasul „neslefuit”, nearogant si fara pretentii al solistului George, care, prin naturalete si talent transmite foarte multe emotii.

Cat despre versuri, acestea discuta despre virtutile cathartice ale unui anumit tip de atitudine existentiala, dar si despre aceleasi proprietati terapeutice ale ierbii. Da, ale ierbii. We’re just sayin’.

De pe „buzele” trupei:

Piesa se numeste „iar,ba!” si nu o sa fie pe viitorul album pentru ca, in ziua de azi, albumele nu se mai trag-cumpara. Mai ales ca noi vrem sa ramanem in istorie ca trupa cu cele mai multe albume nescoase. Povestea piesei este simpla. M-am prezentat cu versurile la repetitie, fara sa merg pe pajisti inainte sa le compun, si cu un riff de bass, unu de chitara, un solo de saxofon si un altul de chitara am rezolvat-o. Acum asteptam ca piesa asta sa ne aduca inca de azi premiul Eurovision, Cerbul de Aur si Premiul Callatis„, declaratu-a George Bonea, vocalistul.

Ascultati si voi piesa AICI ca sa va faceti o idee si dati like formatiei daca va place ce auziti.

Data viitoare, trimiteti-ne piese prin posta si bagati si niste „fan” din acela in plic. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*