R.U.S.T. lansează E.P-ul ”Semn de Tunet”

494 vizualizări

Trupa R.U.S.T. lansează un nou album, ”Semn de Tunet”. Albumul conține versiunile în limba română a cinci piese, deja cunoscute, din repertoriul trupei R.U.S.T. Lansarea oficială va avea loc pe data de 1 Decembrie, în cadrul evenimentului „Ziua Națională pe ritmuri de rock”, de la clubul Fabrica din București. Pe 8 decembrie, „Semn de Tunet” va ajunge la Deva, la clubul „John’s”, iar pe 22 decembrie se întoarce la București la „Rock & Metal Fest”, la clubul Fabrica. Mai multe concerte vor urma în 2019 și vor fi anunțate în curând.

Materialul a fost înregistrat, mixat și masterizat la Studio 148, împreună cu Marius Costache, cu care trupa a mai colaborat și la înregistrarea albumului „The Wings of Vengeance” (2016).

Coperta albumului a fost realizata de catre graficianul Alin Grigore, care a mai colaborat cu trupa R.U.S.T. și la primul L.P. – „Legends” (2011).

„Realizarea acestui album a fost si o provocare artistică. Traducerea și adaptarea versurilor, păstrarea sensului și găsirea frazării potrivite, au reprezentat un test, pe care eu consider că l-am trecut cu brio.<<Semn de Tunet>> este, nu în ultimul rând, o mâîntinsă acelei categorii de rockeri care așteaptă de la o trupă din România să cânte în limba maternă”, a declarat pentru Maximum Rock liderul trupei, George Popescu.

„SEMN DE TUNET” – R.U.S.T. – 2018

  1. Hoarda de Fier (Heavy-Metal Horde)
  2. Negru Corb (Ravenblack)
  3. Stigmat (The Curse of the Stranger)
  4. Urma Răului (The Seeds of Evil)
  5. În Semn de Tunet (R.U.S.T.)

Componența R.U.S.T.
Mircea Cristea – voce
Liviu Ghițan – chitară
Adrian Mihai – tobe
George Popescu – chitară bas


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*