Reverse The Moment lansează noul single, Paresthesia

Reverse The Moment
Reverse The Moment

Trupa orădeană  metalcore Reverse The Moment lansează noul single, intitulat Paresthesia. După albumul The Victim,  lansat în format fizic și electronic în 2022, trupa revine în forță cu primul material din 2023. Deși se poate observa o schimbare în sound-ul trupei față de cel cu care au fost obișnuiți fanii până în prezent, agresivitatea și liniile melodice catchy sunt păstrate, dar îndreptate către un sound mai modern.

Visualizerul a fost realizat de către Daniel Maris. Pe partea de producție, mix și master, își lasă amprenta Dan Niculescu, adică Op42

„Deși locuim în părți opuse ale țării, acest lucru nu ne-a oprit să ne întălnim pentru a lucra împreună. Nu promitem nici ca nu se va mai repeta. A fost o experiență excelentă și simțim că am reușit să creăm ceva special, să evoluăm și să ducem trupa la un cu totul alt nivel.”

Reverse The Moment s-a înființat în anul 2016, la Oradea și este compusă din Bogdan Hasas (chitară ritm și voce), Denis Olar (chitară lead), Marcon Alex (bas) și Seba Inocențiu (tobe).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*