DinUmbra lansează single-ul The Hunt însoțit de videoclip

Trupa bucureșteană DinUmbra lansează single-ul The Hunt, însoțit de videoclip. Piesa prezinta o lume post-apocaliptică în care lupta pentru supraviețuire duce la încălcarea principiilor care, cândva, stăteau la baza unor civilizații înfloritoare.

Materialul video este produs de către Andrei Alexandru și este primul videoclip cu versuri din istoria trupei. Muzica și versurile aparțin trupei, iar mixajul și mastering-ul au fost realizate de Mirel Cristea.

Clipul piesei The Hunt va fi disponibil începând de azi, 23.06.2023, pe canalul YouTube al trupei DinUmbra. De asemenea, va fi curând disponibil pe rețelele de streaming:  Spotify, Apple Music, YouTube Music și altele. Trupa a mai realizat până acum patru materiale de studio. Primul este un LP, distribuit sub formă de casetă audio în 2003, intitulat DinUmbră. Acesta este urmat de două EP-uri, în 2007 Haunted By Snails și Santandrei în 2011, precum și de LP-ul Soul Of A Galaxy, lansat în 2015.

DinUmbra este o trupă doom/ death metal, înființată în București în anul 1998. De-a lungul anilor, componența trupei s-a modificat, dintre membrii fondatori rămânând doar Sebastian Buga (chitară) și Mirel Cristea (tobe).

Pentru single-ul The Hunter, componența trupei DinUmbra este următoarea:
Ioan Preda– voce
Sebastian Buga– Chirară
Cristian Stîlpeanu– Chitară 
Monica Barta– Bass
Mirel Cristea– Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*