Mai multe indicii despre Tortilla Man, membrul misterios din Slipknot

709 vizualizări

De când Chris Fehn și Slipknot au luat-o pe căi diferite, locul din spatele butoaielor a fost ocupat de… Tortilla Man. Nici cei mai aprigi detectivi online – adică oamenii de pe internet care își dau cu presupusul la orice chestie necunoscută oficial – n-au reușit să afle cine ar putea să fie noul membru al formației, deși teoriile lor s-au dus până la ideea că acest nou membru s-ar putea să fie fiul lui Shawn Crahan (Clown) sau chiar al lui Corey Taylor, ambii având experiență în domeniu.

Porecla de „Tortilla Man” vine de la masca lui care amintește de, evident, o tortilla, iar dacă n-are un nume oficial… Tortilla Man să fie. Oricum, teoriile online au fost puse la pământ de chitaristul Jim Root într-un interviu cu The Art And Span Show, numindu-l pe noul membru un „pianist de clasă mondială” și că „nu-i în toate mințile”.

O s-o lăsăm să meargă așa, spune Root. Până la urmă lumea o să afle cine e, e inevitabil în ziua de azi. N-ar fi o tragedie dacă s-ar afla, dar deja știm că membrii Slipknot se distrează prea mult pe seama noastră de când au început să apară toate teoriile conspiraționiste pe internet.

Imagini pentru tortilla man

E un întreg personaj. Nu-l știam prea bine înainte să înceapă să cânte cu noi, dar e un muzician dat dracului. E un pianist de clasă mondială, un percuționist remarcabil, e școlit în muzică. Nu-i doar un muzician de garaj care a învățat pe cont propriu. Evident, avea talent natural, dar l-a dus la un alt nivel și a luat o diplomă în muzică. E la un alt nivel tipul ăsta.

Mai ales că nu-i în toate mințile. N-am crezut că-i posibil ca cineva să fie pe aceeași lungime de undă. Sunt acolo, cânt, iar apoi aud un buf! lângă mine. Mă uit și-l văd pe el, fix acolo lângă mine după ce-a sărit de la tobe. Și-i zic „Frate, ești nebun, o să-ți distrugi genunchii.”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*