Amaranthe: videoclip nou pentru „Helix”

„Helix”, title track-ul ultimului album Amaranthe lansat în luna  octombrie a anului trecut, are acum și un videoclip regizat de Patric Ullaeus de la Revolver Film Company, regizor care a mai colaborat cu formații ca Lacuna Coil, Dimmu Borgir, Kamelot și In Flames.

Electrizantul „Helix” este rodul colaborării cu Nils Molin de la Dynazty, cel care l-a înlocuit pe Jake E la clean vocals după ce acesta din urmă a părăsit trupa în 2017. Materialul discografic reprezintă astfel un nou salt înainte pe parcursul impresionantei evoluții a trupei suedeze.

„Helix” este dovada clară că trupa a reușit să ajungă la sonorități melodice mult mai rafinate, fără însă să renunțe la cele mai moderne acorduri metal. Sound-ul lor rămâne la fel de agresiv ca și până acum, iar primul single lansat ca teaser al noului album, „365”, este dovada perfectă în acest sens: combinația seducătoare specifică Amaranthe este rețeta sigură care îți va lăsa melodia întipărită în minte mult timp de acum încolo.

Vocalista Elize Ryd a declarat în legătură cu noul album: „Helix arată măsura în care trecutul ne formează și felul în care viața ne face să evoluăm. Fără scuze, fără regrete. Vrem să exprimăm provocările și momentele înălțătoare de-a lungul timpului, toate acestea prin prisma sunetului care ne place cel mai mult. Vrem să dedicăm acest album tuturor luptătorilor și prietenilor noștri de pretutindeni.”

Imagine similară


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*