Amaranthe – ”Inferno” (piesă nouă)

Amaranthe
Amaranthe
357 vizualizări

Trupa de electro-metal Amaranthe a intrat pe ultima sută de metri în vederea lansării albumului Helix, care va apărea oficial în mai puțin de o săptămână. Ca teaser, membrii grupului suedez au publicat al treilea single, care se numește Inferno și care vine la pachet cu un lyric video realizat de staff-ul Amaranthe:

Dar Inferno nu este singurul teaser de pe cel ce va fi al cincilea material discografic semnat Amaranthe. Suedezii au dezvăluit recent fanilor alte două piese pe care le vom putea regăsi pe track listing-ul Helix. Acestea sunt 365 și Countdown.

Dacă pe Maximalism, ultimul material care a apărut acum doi ani, trupa se abătuse de la stilul metal și abordase un sound mai house/pop (spre dezamăgirea multor ascultători), Helix pare să fi revenit la genul care i-a făcut pe cei de la Amaranthe foarte populari în rândul comunităților rock din toată lumea.

Proaspătul album este programat să apară pe 19 octombrie 2018, adică în patru zile de acum încolo. Acesta va fi primul album ce îl va avea în componență pe Nils Molin ca solist, care l-a înlocuit anul trecut pe Jake E Lundberg, unul dintre membrii fondatori ai trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*