Amaranthe lansează al doilea single de pe următorul album

Cu patru albume la activ, cei de la Amaranthe au strâns 118 milioane de vizualizări pe Youtube și o jumătate de miliard de stream-uri pe platformele online de muzică, ajungând de trei ori pe prima poziție din Billboard Heatseekers Chart și adunând o panoplie de discuri de aur și de platină pentru albumele și single-urile lor.
Electrizantul „Helix”, albumul nou programat să apară pe 19 octombrie la Spinefarm Records, este rodul colaborării cu Nils Molin de la Dynazty, cel care l-a înlocuit pe Jake E la clean vocals după ce acesta din urmă a părăsit trupa în 2017. Materialul discografic reprezintă astfel un nou salt înainte pe parcursul impresionantei evoluții a trupei suedeze.

„Helix” este dovada clară că trupa a reușit să ajungă la sonorități melodice mult mai rafinate, fără însă să renunțe la cele mai moderne acorduri metal. Sound-ul lor rămâne la fel de agresiv ca și până acum, iar primul single lansat ca teaser al noului album, „365”, este dovada perfectă în acest sens: combinația seducătoare specifică Amaranthe este rețeta sigură care îți va lăsa melodia întipărită în minte mult timp de acum încolo.

Zilele acestea s-a lansat „Countdown”, a doua melodie la fel de promițătoare, care ne-a făcut să așteptăm cu și mai multă nerăbdare continuarea.

Elize Ryd a declarat în legătură cu noul album: „Helix arată măsura în care trecutul ne formează și felul în care viața ne face să evoluăm. Fără scuze, fără regrete. Vrem să exprimăm provocările și momentele înălțătoare de-a lungul timpului, toate acestea prin prisma sunetului care ne place cel mai mult. Vrem să dedicăm acest album tuturor luptătorilor și prietenilor noștri de pretutindeni.”

În sprijinul noului album, Amaranthe va porni într-un turneu european alături de Powerwolf în octombrie/noiembrie, anul acesta. Toate detaliile pot fi găsite pe site-ul trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*