Sarah Longfield: video playthrough pentru piesa „First Flight”

789 vizualizări

Season Of Mist a anunțat recent că a semnat un contract cu instrumentista SARAH LONGFIELD, unul dintre cei mai talentați instrumentiști contemporani care s-a remarcat prin filmulețele publicate pe platforma YouTube. Primul videoclip lansat după semnarea acestui parteneriat, în care Sarah prezintă un playthrough pentru piesa „First Flight”, extras de pe albumul „Collapse // Expand” din 2017, poate fi vizionat mai jos.

Michael Berberien, CEO-ul Season Of Mist, a declarat la momentul semnării contractului că a fost uimit de melodiile instrumentistei pe care deja le cunoștea: „Într-o zi, în timp ce verificam unul dintre filmulețele publicate pe YouTube, piesa „Cranial Metropolis” a chitaristei Sarah Longfield a început să cânte. Am rămas șocat! Erau ritmuri pro-technical cu voce feminină (…). M-am gândit că mi-ar plăcea să lucrez cu ea pentru că are un talent rar care se potrivește listei noastre de trupe. În timp ce îi scriam un mail introductiv, ceream deja detalii de la Paul Masdival, întrucât amândoi reprezentați de cei de la Strandberg Guitars”.

„Să lucrăm cu Sarah va fi o provocare. Ea a crescut ca un artist al generației YouTube și nu o vom opri să creeze content. Avem nevoie ca Sarah să continue cu platforma sa”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*