„Satana” desfiinteaza prejudecatile legate de rock (Video)

Faceti cunostinta cu Codrin Bradea, un vlogger tanar si nelinistit din Romania, al carui pseudonim este „Satana”.

Codrin si-a creat doua canale de Youtube care au mare succes, dar sunt si controversate. Cel dintai, intitulat „Satana PC” gazduieste tot felul de clipuri cu desene animate reinterpretate cu ajutorul unor voice-over-uri mult prea comice pentru a fi ignorate.

Canalul cu numarul doi trateaza tot felul de teme, de la normalitate la prejudecatile legate de rock/metal.

In primul rand dorim sa-i multumim lui Codrin pentru faptul ca este rocker si recunoaste public acest lucru. In al doilea rand, videoclipul merita vizionat pentru ca ridica niste probleme cu care ne-am confruntat cu totii la un moment dat.

„Esti satanist? Esti cumva un inadaptat? Devastezi cumva wc-uri publice in timpul liber?”, astfel descrie Codrin prejudecatile pe care le infrunta „aproape zilnic” cand oamenii aud ce gen de muzica prefera.

El continua prin a explica faptul ca rockul nu este „o alternativa moderna la dezumanizare” ci doar un gen de muzica, punctand ca ascultarea acestor piese nu te face sa fii inadaptat.

Deseori gasesti in rock conceptul de inadaptabilitate in societate, dar nu intr-un sens rau, sau cel putin intr-un sens pozitiv mai greu accesibil. (…) Mesajul este aspiratia la ceva mai mare, trecerea peste comun”

Vloggerul mai vorbeste si despre cat de gresit este inteleasa „agresivitatea” de la concertele rock si ii sfatuieste pe cei care nu asculta rock sa dea o sansa acestui gen de muzica, facandu-le chiar si cateva sugestii de piese.

Clipului nu ii lipseste o nota umoristica, tipica „Satanei”. Oricum, bravo Codrin si la mai multe! Rock On!

Urmariti si voi clipul mai jos si spuneti-ne ce credeti.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*