Scandal in System of A Down

593 vizualizări

Shavo Odadjian, basistul formatiei SYSTEM OF A DOWN, a publicat astazi pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj indreptat impotriva solistului Serj Tankian.

Acesta a declarat: „Ok, ca sa fiu inteles, nu suntem noi (Daron, John si Shavo), ci Serj care nu doreste sa inregistreze si sa lanseze un nou album. Asadar, incetati sa ne mai intrebati de acesta! Noi doar il asteptam pe Serj. S-ar putea sa ma urasca pentru ca am spus adevarul, dar a trebuit!”

„In ceea ce ma priveste pe mine, sunt pregatit sa lansez un nou material cu cineva care doreste sa fie solist System, nu cu cineva care se milogeste sa fie o parte a formatiei! El ne retine de cativa ani!”

„Daca Serj vrea sa fie in aceasta trupa, este bine venit dar daca el nu este?! Ce va asteptati sa facem noi trei? Vrem intr-adevar un nou album System! Sper ca Serj sa fie de acord, daca nu, vom continua si vom realiza un nou album System fara el! Sunt furios ca el ne lasa balta asa, dar trebuie sa facem ceva pentru a tine aceasta formatie in viata! Sunteti de acord?”

System of a Down au emis urmatorul comunicat: „Astazi, Shavo a publicat cateva declaratii pe pagina sa personala de Facebook care nu reflecta sentimentele colective ale formatiei System of a Down. Acestea sunt niste declaratii care au fost facute pe baza unei erori de judecata facute de el personal.”

„Ca sa fim mai clari, Serj, Daron, Shavo si John vor sustine concertele programate. Cu respect pentru SOAD, desi nu ne-am decis cand lansam un nou album, toti credem ca ar fi mai bine sa ramanem impreuna.”

Ultimul album SOAD, „Mesmerize„, a fost lansat in anul 2005. Formatia s-a aflat intre anii 2006-2010 in perioada de hiatus iar in ultimul timp, membrii formatiei au declarat ca doresc sa inregistreze un nou album.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*