Sepultura dezvaluie titlul noului album

154 vizualizări

Formatia braziliana SEPULTURA a anuntat titlul viitorului album: „The Mediator Between the Head and Hands Must be the Heart”.

Desi este inspirat de filmul din 1927 a regizorului Fritz Lang, „Metropolis”, noul disc nu va porni de la un concept anume („Dante XXI” a fost legat de „Divina comedie” iar „A-Lex” a fost legat de filmul “A Clockwork Orange”).

„The Mediator Between the Head and Hands Must be the Heart” a fost inregistrat impreuna cu Ross Robinson. Robinson este cunoscut drept mastermind-ul din spatele epocalului albumul „Roots„, lansat in 1996.

„Am fost inspirat de o fraza care reprezinta mesajul principal din poveste: ‘The mediator between the head and hands must be the heart’ pentru a exprima ceea ce vom spune in versuri. In film, un milionar nebun vrea sa transforme un robot intr-o persoana reala. Acest lucru este exact opusul a ceea ce se intampla astazi. Mai mult ca niciodata suntem robotizati prin internet, ochelari Google sau chip-uri sub piele. Fraza reliefeaza inima ca fiind factorul uman ce pastreaza natura omului.”

„Povestea a fost scrisa la inceputul anilor 1920 si este aproape profetica. Ne-a ajutat sa ne aranjam ideile pentru versuri”, a declarat chitaristul Andreas Kisser.

Muzicianul adauga: „Albumul este brutal, rapid si direct. Cred ca este cel mai bun album Sepultura de pana acum, nu glumesc!.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*