Skindred – Union Black

  Trupa SKINDRED, originara din Tara Galilor, s-a remarcat inca de la inceputuri prin extravaganta stilului abordat ce poate poate fi catalogat in mare drept ragga-metal. Benji Webbe (voce) lanseaza impreuna cu colegii sai al patrulea material discografic intitulat „Union Black.” Cele doisprezece piese au fost inregistrate in studiourile Britannia Row, iar productia a fost semnata de James Loughrey.
  Mixtura de ritmuri raggae, dub si punk induce ascultatorului o stare de bunadispozitie inca de la primele masuri. Intr-un secol in care desfiintarea stilurilor muzicale traditionale este iminenta , Skindred au deja asul in maneca. Liniile vocale sunt atat de diverse incat nimeni nu are ocazia de a se plictisi pe parcursul unei piese. Influentele de nu' metal nu au un iz de expirat, ci se integreaza perfect in ansamblul de sunete ce alcatuieste „Union Black”. Sound-ul trupei este cat se poate de pertinent in contextul actual si va fi pe gustul tinerelor generatii in aceeasi masura in care va starni interesul celor maturi. 
  Primul single lansat de catre Skindred a fost „Warning”, o colaborare cu solistul Papa Roach, Jacoby Shaddix. Aceasta piesa beneficiaza si de un clip ce ruleaza deja pe posturile de specialitate. In afara de aceasta melodie putem enumera alte cateva ce se remarca inca de la prima auditie: „Cut Dem”, „Own You” sau „Death to All Spies”.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: 25.04.2011
Label: BMG 
Disponibil in Romania:

Tracklisting:
1. Union Black (Intro)
2. Warning (feat. Jacoby Shaddix)
3. Cut Dem
4. Doom Riff
5. Living a Lie
6. Guntalk
7. Own You
8. Make Your Mark
9. Get It Now
10. Bad Man Ah Bad Man
11. Death to All Spies
12. Game Over  

Skindred:
Benji Webbe — voce
Daniel Pugsley — bas
Mikey Demus — chitara
Arya Goggin — tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*