Slipknot a emis un comunicat oficial privind decesul lui Paul Gray. Citeste-l aici

Recenta descoperire a adevaratei cauze a mortii lui Paul Gray, fostul basist al formatiei SLIPKNOT, care a trecut in nefiinta in anul 2010, i-a infuriat la culme pe colegii muzicianului.

Gray a murit in 2010 ca urmare a ingerarii accidentale a unei supradoze de medicamente. Se pare ca de vina pentru acest lucru a fost medicul lui Gray, Daniel Baldi, care i-a prescris muzicianului o doza mult prea mare de analgezice.

Basistul Slipknot avusese des probleme cu drogurile, iar o doza atat de mare de analgezice nu putea sa ii faca decat rau.

Formatia a facut publica vestea punerii sub acuzatie a medicului, care poate primi un verdic de omor din culpa. Membrii Slipknot au publicat si un comunicat oficial referitor la cele intamplate.

„Pierderea fratelui nostru Paul Gray este inca foarte proaspata in sufletele familiei Slipknot, de aceea descoperirea acestei noi situatii ne-a infuriat si ne-a intristat. Faptul ca acea persoana a profitat de boala fratelui nostru, cand, de fapt, ar fi trebuit sa il ajute, ne-a revoltat. Speram doar sa se faca dreptate, in asa fel incat NIMENI sa nu mai fie nevoit sa treaca prin asa ceva vreodata. Le suntem alaturi sufleteste familiilor celorlalte victime. Avem de gand sa cooperam cat de mult putem pentru a ne asigura ca o asemenea tragedie nu se va mai repeta. Vrem sa fim siguri ca acest barbat va plati pentru ceea ce a facut”, a scris formatia in comunicatul oficial de presa.

(In engleza, in original, AICI)

Percutionistul Slipknot, Shawn Crahan, considera ca este important ca lumea sa stie aceasta poveste, pentru a-i putea proteja pe tineri de abuzul de medicamente.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*