Moartea lui Paul Gray (Slipknot) nu a fost omor din culpa. Medicul sau scapa basma curata

789 vizualizări

Daniel Baldi, medicul in varsta de 51 de ani, acuzat de moartea lui Paul Gray, basistul formatiei Slipknot, a fost achitat.

Doctorul a fost gasit nevinovat de catre Curtea de Judecata Polk din Iowa. Baldi era acuzat de mortile mai multor pacienti, printre care si Gray. Artistul a fost gasit mort intr-o camera de hotel in 2010. Cauza decesului a fost o supradoza de medicamente, pusa pe seama curantului sau.

Cu toate acestea, barbatul a scapat basma curata dupa ce s-a conchis ca nu exista suficiente dovezi pentru a-l incrimina.

Daca ar fi fost gasit vinovat, Baldi si-ar fi petrecut 18 ani in inchisoare, cu permisul de munca revocat pentru totdeauna.

„Nu am inteles prea bine de ce era in sala de judecata acest om. Am tot asteptat sa apara o dovada incontestabila, dar aceasta nu a venit. Nu avem nimic ca sa-l putem condamna”, a declarat unul dintre judecatori, citat de Metal Hammer.

Impotriva lui Baldi a depus marturie si Brenna Gray, sotia raposatului muzician, care a sustinut ca il considera vinovat pe medic pentru soarta lui Paul si a punctat faptul ca, la nevoie, acesta nu a fost ajutat de colegii sai de trupa, care au preferat sa-i intoarca spatele.

Singurele ipoteze valabile in cazul mortii muzicianului sunt sinuciderea sau o supradoza accidentala.

Probitatea lui Baldi a fost sustinuta de una dintre pacientele acestuia care a declarat ca doctorul este unul dintre cei mai calzi si empatici oameni pe care i-a cunoscut.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*