Drama Slipknot continua: Corey Taylor il minimalizeaza pe Joey Jordison

356 vizualizări

SLIPKNOT da din ce in ce mai multa apa la moara in ceea ce priveste conflictul dintre membrii ramasi ai grupului si Joey Jordison.

Corey Taylor, solistul formatiei, a scris de curand ca trupa isi va vedea de drumul ei fara Joey. Tobosarul, insa, a declarat ca nu stia de intentiile colegilor sai si ca el nu a plecat de buna-voie din Slipknot.

In aceste conditii, este clar ca lucrurile nu sunt tocmai in regula in trupa, cu atat mai mult cu cat Corey Taylor a refuzat sa dea mai multe detalii despre situatie.

Intr-un interviu recent, insa, muzicianul merge atat de departe incat ii contesta lui Jordison rolul de compozitor fundamental in Slipknot.

„Exista un mit potrivit caruia Joey compunea toata muzica noastra. Nu este adevarat. Toti compunem si toti ne aducem aportul. Noi credem ca vom reusi sa facem ceva foarte cool impreuna si fara Joey. Dinamica se va schimba dar ideea noastra despre muzica, intensitatea si dragostea pentru ceea ce facem vor ramane acolo. Vom da tot ce putem 110%”, a declarat Taylor, citat de Loudwire.

Corey a mai dezvaluit si ca trupa isi cauta un nou tobosar care va trebui sa fie inezestrat si din punct de vedere componistic.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*