Concertul care celebrează 20 de ani de Slipknot se vede la Happy Cinema pe 5 octombrie

709 vizualizări

În 1999, SLIPKNOT s-a ridicat din vestul Americii prin forţa unui album de debut fără compromisuri și cu piese interpretate la o intensitate viscerală. Trupa a dinamizat un nou curent cultural în Statele Unite şi a devenit rapid o senzație globală.

Oriunde performa trupa, reputația o preceda, notorietatea ei devenind din ce în ce mai mare cu fiecare show live.

Au urmat turnee în întreaga lume, realizarea unui festival propriu, Knotfest şi un album cu un succes uriaş .5: The Gray Chapter. În anul 2015 festivalul a fost organizat în Mexico City, cel mai mare oraş în care formaţia nu concertase pană în acel moment şi locul în care se află una dintre cele mai mari comunităţi de fani Slipknot şi heavy metal.

Din momentul în care trupa a aterizat, ‚Maggots’ (alintul trupei pentru fani, pe care aceştia şi l-au insuşit cu mândrie) s-au activat in forţă. “Day Of The Gusano” documentează o interpretare istorică a uneia dintre cele mai incitante trupe de live de pe planetă. Mai mult decât atât, documentarul explorează şi vieţile fanilor formaţiei. Acest spectacol extrem de aşteptat oferă o perspectivă în haosul, entuziasmul și comunitatea pe care Slipknot a cultivat-o în ultimii ani.

Durata spectacolului este de 90 de minute: 30 de minute film documentar si 60 de minute concert.

sursă: Comunicat de presă

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*