Solstafir – „Silfur-Refur” (videoclip nou)

783 vizualizări

Islandezii de la SOLSTAFIR (foto) au publicat un videoclip nou pentru piesa „Silfur-Refur”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Noul album, de unde a fost extrasă piesa din videoclip, se intitulează „Berdreyminn” (care se traduce ca „un visător al evenimentelor viitoare”) și a fost lansat în data de 26 mai 2017, via Season Of Mist. Coperta discului, semnată de artistul american Adam Burke, și tracklist-ul complet pot fi găsite mai jos.

Formația a declarat: „Videoclipurile au reprezentat mereu un mediu pe care l-am tratat cu seriozitate. Am lucrat cu artişti vizuali minunați, precum Bowen Staines şi Vesa Ranta la clipurile precedente. Acum suntem privilegiați că am fost în stare să recrutăm echipa condusă de Nico Poalillo şi Peter Beste ca să ne creeze imagistica pentru ‘Silfur-Refur’. Ei au regizat şi produs un videoclip care ilustrează frumos cântecul nostru – cel puţin în minţile noastre. Le mulţumim din toată inima lui Nice şi Peter pentru minunata lor contribuție la muzica noastră. Semnificaţia videoclipului e un puzzle, pe care îl lăsăm să îl rezolvaţi voi fiindcă nu vrem să vă stricăm imaginaţia care poate depăna poveşti de capul ei.

Vă amintim că Solstafir urmează să susțină un concert la următoarea ediție a festivalului Rockstadt Extreme Fest, ce va avea loc între 10-13 august 2017, lângă Cetatea Râșnov.

„Berdreyminn” tracklist:

01. Silfur-Refur
02. Ísafold
03. Hula
04. Nárós
05. Hvít Sæng
06. Dýrafjörður
07. Ambátt
08. Bláfjall


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*