Space Needle unplugged & Solartis Quartet la Teatrul Mignon

198 vizualizări

Duminica, 26 aprilie, incepand cu 19:30, Teatrul Mignon va invita la o seara de Symphonic Grunge cu Space Needle si Solartis Quartet.

Inspirat din concertele MTV Unplugged ale anilor ’90, acest show acustic este o ocazie prin care artistii doresc sa demonstreze publicului ca o trupa de rock poate canta si „muzica de camera”.

„Dupa lansarea albumului de debut de anul trecut, 23 noiembrie 2014, acest concert pe care il vom sustine duminica, pe 26 aprilie, la Teatrul Mignon din Bucuresti, este urmatorul pas important semnat Space Needle. Un concert acustic „mignon” dar cu valoare sentimentala majora. Teatrul Mignon este gazda noastra pentru acest eveniment iar invitatii nostri sunt Quartet-ul Solartis. Evident ca va fi un Unplugged cum am mai vazut cu totii candva pe la un post de televiziune american… dar de data asta il vom face noi, Space Needle, impreuna cu Dark Side Booking Acadamy. 65 de spectatori vor avea ocazia sa ia parte intr-o zi de duminica, pe inserat, la un eveniment pe care noi am indraznit sa-l numim „Symphonic Grunge”, si asta pentru ca asa va fi. Indrazniti sa va simtiti bine!” – Alex Purje

SPACE NEEDLE:
https://www.facebook.com/spaceneedleofficial
http://soundcloud.com/spaceneedlemusic

SOLARTIS QUARTET
https://www.facebook.com/Quartet.Solartis

DOORS: 19:30
Eveniment: http://on.fb.me/1K1b1qA
BILETE: http://bit.ly/1Cxn3lJ (in limita a 65 de locuri)

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet.ro, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in

Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*