Own the stage Electric Castle: au fost selectați finaliștii

324 vizualizări

Recent, artiștii români care își doresc să se lanseze în industria muzicală au avut ocazia să se înscrie în concursul Own the stage, care le oferă șansa să evolueze pe scenele Electric Castle în perioada 17-21 iulie.

După ce, anul trecut, 4 trupe și 10 DJs au avut ocazia întâlnirii cu publicul de festival, anul acesta Electric Castle au rezervat 5 locuri pentru trupe și 8 pentru DJs aflați la început de carieră. Câștigătorii au șansa să cânte în fața unui public de zeci de mii de viitori fani veniți să urmărească concertele Florence+The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm, Thirty Seconds to Mars, Bring Me The Horizon și ale celorlalți artiști consacrați deja anunțați în line-up-ul Electric Castle 2019.

Un juriu de specialitate format din reprezentanți ai Electric Castle și ai industriei muzicale au ales cele mai reușite creații, iar aprecierilor acestora le-au fost adăugate și voturile exprimate de public în mediul online. În finala competiției au intrat 8 trupe sau artiști, care vor fi invitați la un showcase organizat, în 12 iunie, la București, în clubul Control.

Trupele/artiștii selectați se găsesc mai jos. În urma finalei, vor fi aleși 5 câștigători care vor fi prezenți pe scenele festivalului în luna iulie. DJ-ii câștigători vor fi anunțați în data de 13 iunie.

Image may contain: text


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*