Stiff Kicks lansează noul single The Stiffening

Stiff Kicks
Stiff Kicks

Trupa clujeană Stiff Kicks lansează noul single The Stiffening. Așteptați-vă la neașteptat! The Stiffening e o piesă despre depășirea obstacolelor și atunci când acestea sunt în afara controlului nostru. Piesa este plina de energie pozitivă și îndeamnă la auto depășirea limitelor. 

După situația mondială din ultimii ani, pe care am reușit să o depășim cu toții, nu ar trebui să lăsăm orice mică treaptă să ne strice ziua. Luați-vă doza de energie din noul single Stiff Kicks și pregătiți-vă să înfruntați fiecare nouă zi. The Stiffening vine însoțit de un videoclip oficial și se poate găsi în format audio pe toate platformele de streaming.

Stiff Kicks este o trupă hard rock din Cluj-Napoca și a luat naștere în decembrie 2017. Show-ul unic în România este orientat spre o fuziune de elemente blues, rock și metal care rezultă într-o explozie de energie, susținută de look-ul diferit și show-ul de lumini construit pentru scene mici și mijlocii. De-a lungul primului an, trupa a concertat în cluburile și pub-urile din Cluj-Napoca, iar în țară alături de Bucovina. În decembrie 2018, au lansat prima piesă Cinematic Reel, alături de videoclipul aferent, iar în mai 2019, a avut loc premiera celui de-al doilea videoclip, Boogie

În septembrie 2019 Stiff Kicks a lansat Pothole on Road Ahead, EP-ul de debut al formației, urmat de concerte în toate colțurile țării. Pe durata pandemiei, trupa și-a construit propriul studio, unde își produc piesele și materialul în prezent. Împreună cu alți chitariști cu care au colaborat sau pe care i-au întâlnit pe parcursul carierei, au compus o compilație de solo-uri de chitară, unde 10 chitariști au venit și și-au pus amprenta. În 2022, trupa a lansat 2 single-uri Boredom Machine și Defy, și a plecat în turneu național, cu o nouă prezentare scenică, incluzând jocuri de lumini, pentru a oferi un spectacol complet pe scenele mici și mijlocii din cluburile din România. În 2023, trupa începe anul cu lansarea piesei The Stiffening, pe care o promovează în prezent. 

Stiff Kicks line-up:
Călin „IMColin” Iordache- Voce 
Vlad Joldiș- Chitară
Emil Dorian- Chitară 
Richard „Riky” Tira- Chitară bass
Gabriel „Cici” Ciordaș- Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*