Steve Vai – Castiga doua invitatii duble la concert

Chitarist, compozitor, solist si producator, STEVE VAI nu mai are nevoie de nicio prezentare: este fara doar si poate unul dintre cei mai talentati artisti ai lumii. A inceput sa ia lectii de chitara la varsta de 12 ani, de la Joe Satriani, iar la 18 ani compunea deja partituri pentru Frank Zappa. Trei decenii mai tarziu, dupa 15 milioane de albume vandute in intreaga lume, Vai a scris o pagina importanta ce va ramane in istoria industriei muzicale internationale. Chitaristul a reusit sa revolutioneze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artisti care au folosit chitara cu sapte corzi, punandu-si totodata semnatura si pe seria de modele JEM, concepute alaturi de brand-ul japonez Ibanez.

Beverly McClellan este artista pe care Steve Vai a ales-o pentru a canta in deschiderea show-urilor sale de promovare a noului album, The Story of Light. Finalista in prima editie a concursului The Voice din Statele Unite, Beverly va ajunge si la Bucuresti, pentru concertul ce va avea loc in data de 1 noiembrie la Sala Palatului Bucuresti.

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, dar şi la Sala Palatului.

 
CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii duble
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), postezi AICI doua piese pe care ai vrea sa le asculti in concert. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 29 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 30 octombrie pe aceasta pagina.
 
CASTIGATORII:
1. Marius Pop
2. Alexandra Manu
 
Persoanele castigatoare sunt rugate sa sune la nr. de tel. 0726.131516 pentru a afla amanunte despre cum intra in posesia invitatiilor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*