Tarja Turunen – „Tears in Rain” (videoclip + single nou)

1.068 vizualizări

Noul album al Tarjei Turunen, fosta vocalistă Nightwish, „In The Raw” iese la lumină pe 31 august. În luna mai a acestui a lansat primul single extras de pe „In The Raw”, iar acum îl avem și pe al doilea:

Piesa e despre a trece peste dificultățile care pot apărea oricând în viață. Instrucțiunile pe care i le-am dat regizorului Florian Kaltenbach au fost simple: să nu fie nimic evident. Am vrut un video de acțiune unde am putut lua și eu parte, spune Tarja despre videoclip.

Neavând experiență cu rolele și fiind nevoită să învețe în 3 zile, în timpul filmărilor din Londra, Tarja s-a accidentat și și-a dislocat coccisul (noada, mai pe românește) și a fost nevoită să susțină două concerte și să termine filmările chiar și așa. Deci, spune ea, cum e și povestea din video, și eu am trecut peste dificultăți. Dacă mă vedeți suferind de durere în clip, nu-i actorie.

Alături de Tarja, pe noul album îi vom putea auzi și pe Björn „Speed” Strid (Soilwork), Cristina Scabbia (Lacuna Coil) și Tommy Karevik (Kamelot).

„In The Raw” intenționează să scoată la iveală sentimentele care o încercau pe Tarja încă de când a început să lucreze la album, iar „Dead Promises”, primul single lansat de pe album, se spune a fi o piesă cu versuri foarte personale.

1. Dead Promises (with Björn “Speed” Strid) 2. Goodbye Stranger (with Cristina Scabbia) 3. Tears In Rain 4. Railroads 5. You And I 6. The Golden Chamber i. Awaken ii. Loputon yö iii. Alchemy 7. Spirits Of The Sea 8. Silent Masquerade (with Tommy Karevik) 9. Serene 10. Shadow Play

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*