The Bronx Casket Co. – Antihero

  THE BRONX CASKET CO. – trupa basistului Overkill, DD Verni, scoate la lumina in acest an al patrulea album de studio intitulat „Antihero”. Produs chiar de catre acesta, materialul suna incredibil de bine si se incadreaza in liniile metal-ului american. Piesele au fost inregistrate la Gear Recording Studio, Shrewsbury, NJ, Jacob Hansen ocupandu-se de mixaj si mastering.
  Cele 14 piese de pe acest disc sunt unitare si au acel iz de industrial made in USA. Productia este de exceptie si atrage imediat atentia. Fiecare instrument pompeaza in difuzoare si ridica nivelul de adrenalina al ascultatorului. Riff-urile sunt deschise, se merge mult pe acorduri libere la refrene. Toate solo-urile sunt interpretate de catre Michael Romeo (Symphony X).
  Piesele care ies in fata sunt „I never loved you anyway”, „Holy Mother” sau „Alive!”. Discul „Antihero” nu surprinde prin originalitate, ba chiar respecta toate ingredientele metal-ului industrial american de succes. Timbrul vocal si interpretarea sunt placute, registrul mediu fiind unul accesibil tuturor ascultatorilor. Ne intalnim si cu doua preluari pe „Antihero”. Este vorba de „Death on two legs” (Freddy Mercury) si „May way” (Paul Anka). Ambele sunt aranjate in conformitate cu sound-ul trupei si conceptia albumului, astfel incat ele se incadreaza perfect pe disc.

(Horatiu Ghibu)

Lansat: 25.01.2011
Label: Ent. One Music
Disponibil in Romania:

Tracklisting:
1. Antihero
2. Bonesaw
3. You Look Like Hell
4. Sally
5. I Never Loved You Anyway
6. Holy Mother
7. I Am No One
8. Memphis Scarecrow
9. Selling My Soul
10. Death On Two Legs
11. Let Me Be Your Nightmare
12. NYC (Devil's Playground)
13. Alive!
14. My Way

The Bronx Casket Co.:
DD Verni – voce, bas, chitari ritm/acustice
Charlie Calv – clape
Jack Frost – chitari
Rob Pollatta – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*