The Hu au lansat un documentar

The Hu au lansat un mini documentar în trei părți care încapsulează cariera lor până în prezent. Primul episod al seriei documentare, Citizens of The World, este lansat acum pe canalul YouTube Better Noise Music.

Materialul cuprinde o prezentare a celor patru membri fondatori ai trupei: Gala, Jaya, Temka și Enkush, și a instrumentele tradiționale. Este vorba despre Morin Khuur, Tovshuur și Tumur Khuur.  Mesajul principal este unul inspirațional, trupa dorind să trezească spiritul războinic din interiorul fiecărui ascultător. Să însuflețească oamenii să-și folosească acel curaj trezit în ei pentru a răspândi bunătatea în întreaga lume. Episodul se termină cu anunțul că trupa a primit premiul UNESCO, Artist For Peace în 2022.

Ultimele două episoade, difuzate pe 1 și, respectiv, 15 martie, vor acoperi călătoria lor la sediul UNESCO din Paris, unde au primit premiul într-o ceremonie organizată în decembrie anul trecut și concertul la renumitul Casino de Paris. Seria documentară a fost regizată și co produsă de Michael Lombardi. Acesta a regizat și videoclipul pentru noul lor single, This Is Mongol (Warrior Souls) Feat. William DuVall (Alice In Chains), și a fost actorul principal/coproducător al thriller-ului horror The Retaliators din 2022, în care au apărut membrii The Hu și a cărui coloană sonoră includea muzică din discografia trupei.

Grupul rock mongol The Hu și-a petrecut ultimii cinci ani impresionând publicul de pe tot globul cu genul hunnu rock. Este vorba despre un amestec unic de rock/metal modern occidental și  sunete throat singing mongol.  În plus,ei folosesc instrumente tradiționale mongole și cântă totul în limba maternă. The Hu a acumulat peste 330 de milioane de streamuri și 290 de milioane de vizionări ale videoclipurilor. Au avut două single-uri în Top 5 Mainstream Rock, mai multe turnee globale sold out și apariții la festivaluri de renume. Între acestea, Coachella, Lollapalooza și Download Festival. The Hu au lansat un mini documentar în trei părți care încapsulează cariera lor până în prezent.

 The Hu va susține primul concert virtual în metaverse pe 30 martie în parteneriat cu ARD Financial Group. Vor interpreta piese de pe albumul Rumble Of Thunder din 2022 și din albumul de debut din 2019, The Gereg. Pe tot parcursul spectacolului, fanii vor experimenta o lume virtuală creată de Metaforse, care evidențiază Mongolia și cultura acesteia. 

Trupa va apărea în toată Europa în această vară, în cadrul câtorva festivaluri, de asemenea.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*