Five Finger Death Punch lansează videoclipul piesei A Little Bit Off

Afterlife
Afterlife

Five Finger Death Punch, trupa hard rock cu multiple discuri de platină, lansează videoclipul piesei A Little Bit Off. Este o piesă extrasă de pe albumul lor din 2020 F8. Piesa este o mare favorită a fanilor, iar videoclipul cu versuri este o revenire binevenită la o formă clasică  FFDP. Lansarea videoclipului stă sub marca Better Noise Music.

 Five Finger Death Punch a doborât încă o dată recorduri odată cu lansarea celui de-al nouălea album de studio, Afterlife. Asta deoarece au obținut în mod oficial cele mai multe albume pe locul întâi în topul Billboard’s Hard Rock, ajungând pe primul loc cu șapte lansări separate de albume.

De asemenea, trupa a început recent un turneu intens de toamna în 2022. Îl au ca invitat special pe artistul country rock cu mai multe discuri de platină, Brantley Gilbert. Artiștii au colaborat în 2019 la hitul lor numărul 1, Blue On Black. Acesta care a strâns peste 110 milioane de vizualizări pe YouTube și 62 de milioane de streamuri Spotify. Turneul de toamnă din SUA, cu sprijinul noului venit Cory Marks, a început în Grand Rapids.Va ajunge în alte 20 de orașe înainte de a se încheia în orașul natal al Five Finger Death Punch, Las Vegas, pe 17 decembrie 2022. 

Afterlife tracklist:
Welcome To The Circus
AfterLife
Times Like These
Roll Dem Bones
Pick Up Behind You
Judgment Day
IOU
Thanks For Asking
Blood And Tar
All I Know
Gold Gutter
The End


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*