Solistul Ivan Moody părăsește Five Finger Death Punch pentru o perioadă

2.014 vizualizări

Zilele trecute, membrii trupei FIVE FINGER DEATH PUNCH au anunțat că Ivan Moody, solistul trupei, nu va mai putea cânta alături de ei în turneul pe care îl susțin în momentul de față, din cauza unor probleme de sănătate. Pentru următoarele 5 concerte rămase din turneul din 2016, acesta va fi înlocuit de Phil Labonte, solistul trupei ALL THAT REMAINS.

Se pare că această retragere bruscă este legată și de faptul că Ivan ar fi suferit de un mic „mental moment” săptămâna trecută când, în timpul unui concert din Massachusetts, acesta a declarat că nu mai poate continua concertul din cauză că mama lui tocmai a decedat și în loc să fie alături de ea acum, el este pe scenă. Ulterior, informația s-a dovedit a fi falsă, familia acestuia negând că s-ar fi întâmplat ceva rău cu mama acestuia și că Ivan ar fi mințit.

 Zoltan Bathory, chitaristul trupei, și-a arătat susținerea față de colegul său și a declarat că vor fi alături de el până când starea de sănătate a acestuia se va ameliora, nespecificând însă alte informații suplimentare despre adevăratele probleme ale solistului:

„Ivan este fratele nostru și îl susținem cu adevărat să aibă grijă de el, astfel încât să se facă bine cât mai repede posibil. Am luat în calcul posibilitatea de a anula concertele rămase, dar răspunsurile venite din partea celorlalte trupe din turneu au fost atât de pline de susținere încât am decis să mergem mai departe și să le oferim fanilor o noapte minunată, așa cum se așteaptă.”, a mărturisit Zoltan Bathory.

 

sursă foto: Tenth Street Entertainment


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*