Tobosarul Jeremy Spencer paraseste trupa Five Finger Death Punch

465 vizualizări

Din păcate, operațiile pe care le-a avut la spate l-au afectat pe toboșarul din Five Finger Death Punch mai mult decât credeam.

Jeremy Spencer, după multe luni în care s-a gândit la această problemă, a luat hotărârea de a părăsi formația Five Finger Death Punch. A fost nevoit să ia această decizie din cauza problemelor pe care le are cu spatele. Cu toate că nu a fost nicio complicație în cea de-a doua operație pe care a avut-o, recuperarea de care va avea parte va fi destul de lungă, iar toboșarul nu dorește ca cei din trupă să aștepte după el.

Am acest gând de câteva luni”, susține artistul, “iar acum este momentul. La vârsta de șase ani am început să cânt la tobe și mă simt incredibil de norocos că trupul mi-a permis să îmi urmez pasiunea pentru atâtea decenii. Totuși, din cauza acestor probleme, am ajuns în punctul în care nu mai am posibilitatea să cânt în felul în care aș vrea eu pentru a fi mulțumit. Consider că formația merită să aibă un toboșar capabil să interpreteze într-o manieră care să satisfacă fanii.

Încă de la începutul lui noiembrie, membrul trupelor Ideology și Scale the Summit, Sharlie Engen este persoana care l-a înlocuit pe Jeremy în cadrul actualului turneu nord-american al formației Five Finger Death Punch împreună cu Breaking Benjamin.

Albumul de studio al formației FFDP, “And Justice For None”, al șaptelea la număr, a ocupat locul 4 în topul Billboard 200. Lansarea materialului a fost pe data de 18 mai, iar în 6 zile s-au vândut 71.000 de exemplare, 60.000 dintre acestea reprezentând copii fizice ale albumului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*