Brian Welch, chitaristul trupei Korn, vorbeste despre noul material discografic

Brian „Head” Welch, chitaristul trupei Korn, în urma unei discuții cu Full Metal Jackie despre viitorul material și alte noutăți, a declarat că noul album va conține câteva surprize, câteva elemente pe care formația nu le folosește în general. În cadrul emisiunii „Whiplash”, Brian susține că: „Toată lumea va iubi cele două idei noi pe care le-am inclus”, declară artistul. „Asta e tot ce pot să zic. Mi-aș dori să pot detalia, dar trebuie să mă credeți – ideile astea două o să fie pe placul tuturor, mai ales că nu seamănă nu nimic din ce am făcut până acum„, continuă chitaristul.

Jonathan Davis, vocalistul Korn, a postat în această lună pe pagina personală de Instagram că s-a întors la studio pentru a continua înregistrările pentru viitorul material.

Cred că există cineva acolo sus care veghează asupra noastră”, precizează Welch. „Jonathan a avut parte de dificultăți, iar noi am avut ocazia să îi fim alături. E clar că așa s-au potrivit lucrurile, să fim în pauză fix atunci. Deși el a plecat în turneul solo, mașinăria Korn a trebuit să se oprească, astfel încât Jonathan să se poată concentra pe propria persoană, pe familia sa și pe proiectul lui propriu. Cred că suntem mai uniți și mai puternici datorită pauzei pe care am luat-o”, continuă artistul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*