Phil Campbell (Motörhead) spera sa lanseze un material solo anul acesta

467 vizualizări

Phil Campbell, chitaristul Motörhead, a declarat într-un interviu acordat postului TV grecesc „TV War” că speră să lanseze un material solo până la sfârșitul anului. Pentru acest album, Phil a colaborat cu artiști precum Rob Halford (Judas Priest), Dee Snider (Twisted Sister), Chris Fehn (Slipknot) și Whitfield Crane (Ugly Kid Joe).

În anul 2018, formația artistului, Phil Campbell And The Bastard Sons, și-a făcut debutul pe piața muzicală cu LP-ul intitulat The Age Of Absurdity”.

Campbell declară că „într-o bună zi” va apărea și cartea pe care acesta plănuiește să o scrie, însă, în momentul de față, a fost pusă pe locul doi, prioritar fiind acum materialul solo. „Anul trecut, am fost presat din toate părțile. Mi s-a inundat casa, lucram la albumul Bastard Sons, am avut multe spectacole mari, așa că am decis să mai aștept puțin până să mă concentrez pe carte”.

Conform spuselor artistului, volumul va fi o colecție de 30-40 de povestiri care vor reflecta întâmplările nebunești de care a avut acesta parte în turnee.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*