Motorhead a adaugat încă 3 produse la colecția de jucării sexuale

Motorhead
Motorhead

Au o piesă care se numește „Vibrator”, iar în 1986 lansau un album intitulat „Orgasmatron”, așa că de ce să ne mire faptul că foștii membrii MOTORHEAD (foto) au propria „linie” de jucării sexuale lansată pe piață? Ba chiar mai mult, zilele trecute trupa a mai adăugat încă trei vibratoare la colecția de „jucării ale plăcerii”, pe care le puteți vedea mai jos.

Linia de jucării Lovehoney include vibratoare de diferite tipuri care mai de care mai sofisticate și înfiorătoare, cu mai multe setări de vibrații, pentru a oferi domanelor plăcere, la fel ca muzica lor:

La fel ca show-urile noastre live, a doua zi după ce ai folosit jucăriile noastre sexuale te vei gândi: ‘ce dracu a fost asta’? și te vei duce la job cu un zâmbet mare pe față. La fel ca trupa noastră, produsele noastre sunt extreme! Bucurați-vă de ele cu grijă!” declară Phil Campbell pentru loudwire.com.

 

 

motorhead-sex-toys

Pentru fanele…doritoare să încerce, produsele pot fi cumpărate de pe site-ul https://www.lovehoney.ca/brands/motorhead/, vibratorul „Bomber” având prețul de $64.95, în timp ce „War Pig” costă $164.95.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*