Vizionează „No Remorse” – Metallica live

545 vizualizări

Ca să ne imaginăm puțin cum va fi concertul live în august din  București, putem să ne încântăm privirea până atunci cu video-urile concertelor anterioare.

În cadrul concertului susținut în Portland (Oregon) pe data de 5 decembrie, legendara trupă Metallica au lansat un videoclip în care remarcăm interpretarea celebrei piese “No Remorse”.

Metallica și-au început turneul WorldWired pe data de 2 septembrie în Wisconsin și se va încheia la jumătatea lunii martie a noului an, ultimul concert fiind susținut în Michigan.

Artiștii revin cu lucruri noi, primul show al lor având drone pe care le folosesc în spectacole live. Vă întrebați și voi ce înseamnă acest lucru? Imaginați-vă doar 99 de micro drone care “se joacă” de jur împrejurul scenei, creând tot felul de modele, care mai de care mai complexe, moment în care pe scenă se interpretează piesa “Moth Into Flames” .

Metallica a avut onoarea de a primi pe data de 15 iunie Premiul Polar care este echivalentul unui premiu Grammy în Suedia. Cei doi membrii, Robert Trujillo și Lars Ulrich, au acceptat distincția oferită de regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei.

Ținem să vă reamintim că Metallica va reveni în București pe data de 14 august 2019 în cadrul turneului WorldWired, locația fiind Arena Națională. Vei avea ocazia să-i asculți și pe cei din Ghost datorită faptului că trupa Cardinalului Copia va avea prilejul de a deschide concertul împreună cu formația Bokassa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*