Children of Bodom a lansat primul single și videoclip de pe albumul „Hexed”

Celebra trupă de death metal finlandeză, Children of Bodom sunt pe cale să lanseze cel de-al 10-lea album intitulat „Hexed„, pe 8 martie 2019, prin Nuclear Blast Records.

Formația a dezvăluit videoclipul oficial pentru „Under Grass and Clover„:

Chitaristul și creierul trupei Children of Bodom, Alexi Laiho precizează că: „melodia „Under Grass and Clover” este sunetul trupei arzând în flăcări și a fost piesa mea preferată încă din momentul în care a fost scrisă. Este rapidă, melodică, grea și întunecată, dar în același timp scurtă și drăguță. Cineva mi-a spus că este în stilul old school Dimmu Borgir și AWK și asta este destul de tare în cărțile mele ceea ce înseamnă că ceva trebuie să fi făcut bine.”

Comandă albumul „Hexed” acum în format digital și vei primi pe loc melodia „Under Grass and Clover” sau ascultă aici: http://nblast.de/COBUnderGrassAndClover

Comandă acum albumul aici sau aici.

Hexed” a fost înregistrat la Danger Johnny Studios din Finlanda, unde au lucrat cu Mikko Karmila (I Chaos Chronicles, Halo of Blood, Hatebreeder, Follow the Reaper & Hate Crew Dreathroll). Acesta a înregistrat totul, cu excepția clapelor care au fost inregistrate la Beyond Abilities Studios. Albumul a fost mixat și masterizat la Finnvox Studios în Helsinki, Finlanda.

Pentru crearea artwork-ului acestui album, trupa a convenit să-i încredințeze misiunea lui Denis Forkas. Basistul Henkka Blacksmith a comentat referitor la copertă „Au trecut deja câțiva ani buni de când am vrut să încerc o abordare diferită cu arta noastră de copertă. Suntem atât de obișnuiți cu arta digitală, încât este foarte greu să facem altceva. A face tot timpul pe computer în timp ce sunt pe drum este oarecum sigur și convenabil. De data aceasta, am căzut cu toții de acord să încercăm ceva old school. Am găsit acest tip grozav și i-am dat niște instrucțiuni simple. Coperta să fie mov, iar secerătorul trebuie să fie central. Jumătate de an mai târziu am avut această lucrare și, cu puține optimizări, avem coperta albumului „Hexed„. Este foarte diferit față de ce obișnuiam noi să facem, chiar și secerătorul arată diferit, dar în același timp și foarte înfricoșător.

Mai jos regăsiți lista pieselor care se află pe albumul „Hexed„:

 1. The Road
 2. Under Grass and Clover
 3. Glass Houses
 4. Hecate’s Nightmare
 5. Kick in the Spleen
 6. Platitudes and Barren Words
 7. Hexed
 8. Relapse (The Nature of my Crime)
 9. Say Never Look Back
 10. Soon Departed
 11. Knuckleduster

Bonus:

 1. I Worship Chaos (live)
 2. Morrigan (live)
 3. Knuckleduster (remix)

 

Children of Bodom Tour Dates:

2018:

 • 07.12 – Geiselwind – Christmas Bash
 • 08.12 – Oberhausen – Ruhrpott Metal Meeting

2019:

 • 13 – 16.06 – Nickelsdorf – Nova Rock
 • 21.06 – Dessel – Graspop Metal Meeting
 • 03 – 06.07 – Ballenstedt – Rockharz Open Air
 • 04 – 07.07 – Barcelona – Rock Fest
 • 11 – 13.07 – Leoben – Area 53 Festival
 • 09.08 – Derby – Bloodstock Open Air

Children of Bodom au încorporat diferite stiluri muzicale în celebrul lor sound, conducând astfel criticii și fanii să-i eticheteze ca melodic death metal, trash metal, black metal simfonic și neoclassical metal.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*