O noua etapa a Trofeului „Club A” cu Fallen, Shades of Indigo, Sketch si OpenMind

Marti, 25 februarie, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock. Vor concura trupele Fallen, Shades of Indigo, Sketch si OpenMind. Intrarea este libera.
Fallen activeaza din decembrie 2012, de atunci concertand pe scenele mai multor cluburi bucurestene. Stilul formatiei absoarbe influente din diverse epoci ale muzicii rock, de la clasici precum Kiss si Rush, pana la nume aflate acum in voga, cum ar fi Bullet For My Valentine si Aveneged Sevenfold.
Componenta Fallen:
Soso – solist vocal
Vlad – chitara lead
Matei – chitara ritmică
Gabi – bas
Luca – tobe
Shades of Indigo este o trupa noua din Constanta, ce imbina influente de rock alternativ, metal si funk. Pana in prezent Shades of Indigo a luat parte la concursul local Highschool Band, ca si la festivalul Let’s Rock It din Bulgaria. Solista Laura Vana a participat si in bine cunoscutul show de televiziune X Factor.
Componenta Shades of Indigo:
Laura Vana – solista vocala
Marius Chirila – chitara
Mihai Oanta – bas
David Gheorghe – tobe
Maria-Alexa Vangu – keyboards
Sketch este un cvartet de rock alternativ infiintat in vara lui 2010. Spre finalul lui 2012, formatia a realizat un prim material discografic, EP-ul „Tonedeaf”. Pana acum Sketch a cantat alaturi de britanicii The Subaways, precum si cu o serie de trupe de importanta majora pentru scena autohtona (Omul cu Sobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers s.a.). Intre festivalurile la care a participat se numara GBOB, Stufstock, Imagine Festival si prima editie a Trofeului Club A.
Componenta Sketch:
Daniel Antohi – solist vocal, chitara ritmica
Mircea Steriu – chitara lead
Alexandru Sasu – bas
Radu Dorobantu – tobe
OpenMind si-a inceput activitatea in toamna lui 2012, adoptand genul progressive metal cu tente de alternativ. Membrii trupei au insa o experienta considerabila pe scena metal autohtona. Adrian Galu a fost vocalist la Interitus Dei, in perioada 2003-2012, iar Victor Stoica a cantat in formule numeroase, cum ar fi Dies Irae, Warganism, Geniu Pustiu, Phobia, L.O.S.T. etc. Primul concert OpenMind a avut loc in toamna anului trecut, pe scena Club A. De curand, formatia a fost nominalizata la Maximum Rock Awards, la categoria Best Romanian Rock Newcomer 2013. OpenMind lucreaza la imprimarea albumului de debut, scotand deocamdata la iveala doar cateva inregistrari demo.
Componenta OpenMind:
Adrian Galu – solist vocal
Vlad Moldoveanu – chitara
Adrian Milea – bas
Victor Stoica – tobe, percutie
Prezenta editie a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. 9,7 Richter 772 pct.
4. Ten Times Treason 718 pct.
5. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
6-7. Wilder 707 pct.
6-7. Dark Fusion 707 pct.
8. Aquila 694 pct.
9. LongRoad 690 pct.
10. Hangover 683 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*