Riot Monk pregătesc lansarea unui nou EP prin două concerte speciale

Băimărenii de la RIOT MONK anunță lansarea unui nou EP supriză, prin două concerte, la Brăila și la Chișinău.

Băieții vor cânta pentru prima oară la Brăila, în Kalos Pub pe 28 Februarie și se vor întoarce la Chișinău, pe 29 Februarie.

RIOT MONK live în Brăila @ KALOS PUB

RIOT MONK live în Chișinău @ The Albion Territory cu invitați speciali Zamolxes 

„Mircea a mai cântat la Brăila cu pațanii de la HARMASAR și ne bucurăm să ajungem și noi în Kalos pentru prima oară!”

”Cât despre concertul din Chișinău, vom cânta în legendarul Albion împreună cu prietenii de la Zamolxes, o trupă tânără care ne-a impresionat maxim cu pasiunea pe care o au pentru muzică.”

”Suntem mega încântați să cunoaștem metaliștii din Brăila și să ne revedem și cu garda din Chișinău. Ne-o fost dor de voi, fuckerilor!”

 

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ.

Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Pearl Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România. În Septembrie 2019 formația a clipul piesei „BE PĂLINCĂ”.

RIOT MONK sunt:
Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual

Urmărește-i pe RIOT MONK pe

Facebook

YouTube

Instagram

Spotify


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*