Greta van Fleet va lansa „cu siguranta” un album nou anul acesta

496 vizualizări

Sam Kiszka, basistul formației Greta Van Fleet, a confirmat într-un interviu recent cu publicația australiană Heavy Magazine că trupa va lansa „cu siguranță” cel de-al doilea album în 2019.

Întrebat despre planurile viitoare, Kiszka a susținut că: „Am vorbit despre acest lucru și cred că am decis cu toții la începutul acestei luni că trebuie să facem o înregistrare cât mai curând posibil. Prin urmare, singurul lucru pe care-l pot spune în momentul de față este că vă puteți aștepta cu siguranță la albumul numărul doi în 2019… Vom face muzica pe care vrem s-o auzim și vom crește pe plan muzical„.

Aceasta nu a fost prima discuție a grupului de a lansa muzică nouă în acest an. Toboșarul formației, Danny Wagner, a declarat în decembrie anul trecut pentru Billboard că va renunța la trupă dacă nu o vor face.

Artiștii nu au specificat în mod cert dacă sound-ul lor se va schimba. Vocalistul Josh Kiszka a declarat publicației Rolling Stones că trupa dorește să treacă mai departe de „însoțitorii Led Zeppelin„.

Greta Van Fleet se află în prezent în turneu în Australia și vor avea show-uri în Europa și America de Sud în această primăvară.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*