Three Days Grace înregistrează un nou album. Iată imagini din studio cu membrii trupei

1.034 vizualizări

Three Days Grace se află în studio pentru înregistrarea unui nou album! Nu se știu încă detalii despre data apariției sau despre componența materialului, însă fanii vor avea în curând ocazia să audă piese noi din partea canadienilor.

Trupa de hard rock tocmai a încheiat cu succes un lung turneu prin Europa, care i-a adus în premieră și în România, la Arenele Romane din București. Imediat după terminarea spectacolelor, cei patru membri au intrat în studio, acolo unde deja lucrează la piese noi. Aceștia au postat recent pe canalul oficial de Facebook un video de trei minute cu imagini de la „birou”, de unde putem și auzi câteva frânturi din sound-ul viitorului album.

Deși, după cum am menționat mai sus, nu știm încă o dată aproximativă de lansare, sunt șanse foarte mari ca până în 2018 să fie totul gata. Toate albumele Three Days Grace de până acum au apărut la un interval de trei ani, de aceea este foarte probabil ca și acesta să păstreze tradiția.

Trupa rock canadiană are în palmares cinci materiale discografice, ultimul dintre ele – „Human” – fiind lansat în 2015 și marcând, în același timp, primul album alături de solistul Matt Walst.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*