Paradise Lost: înregistrările pentru noul album încep la sfârșitul lunii octombrie

Formația engleză Paradise Lost a anunțat pe pagina oficială de facebook că sunt aproape gata cu scrisul pentru noul album, iar la sfârșitul lunii vor intra în studio pentru a începe înregistrările. Se așteaptă o lansare în prima parte a anului 2020.

Paradise Lost va lucra din nou cu producătorul Jaime Gomez Arellano, a cărui muncă se regăsește la albumele „The Plague Within” lansat în 2015 și „Medusa”, lansat în 2017, fiind cel mai recent material lansat.

As a few of you may have already heard; we are almost done writing the new album, and we will head into the studio with…

Geplaatst door Paradise Lost op Woensdag 16 oktober 2019

Un alt anunț destul de proaspăt al formației este legat de biografia oficială, care se va lansa în noiembrie. ”No Celebration: The Official Story Of Paradise Lost”, scrisă de David E. Gehlke („Damn The Machine: The Story Of Noise Records” se va lansa în luna noiembrie via Decibel Books și include o prefață scrisă de Karl Willetts, vocalistul Memoriam și Bolt Thrower. Cartea va conține peste 300 de pagini și este limitată la 1000 de exemplare. Puteți precomanda aici.

No photo description available.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*