Noul album System of a Down este doar „o chestiune de timp”

720 vizualizări

Într-o nouă discuție cu Consequence of Sound, basistul Shavo Odadjian din trupa System of a Down susține că ar putea fi doar o chestiune de timp înainte ca lucrurile să se desfășoare în cele din urmă pentru a lansa ceva nou, iar atunci când se va întâmpla, se va merita așteptarea.

Nu s-a întâmplat nimic între noi atât de groaznic încât oamenii să nu poată intra în studio și să lucreze. Nimic! Totul este doar o chestiune de gusturi, iar ei ar trebui să doar să intre, să uite de trecut, să meargă înainte și cred că asta se va întâmpla. Nu sunt îngrijorat. Nu sunt îngrijorat deloc”, susține Odadjian, care dezvăluie că spusele membrilor Daron Malakian și Serj Tankian de la începutul acestui an au fost mai mult legate de problemele anterioare și că, deși au existat puncte de vedere diferite, membrii trupei se află în condiții bune.

Nici măcar nu ne certăm. Când ne vedem unii cu alții, suntem atât de fericiți și ne simțim bine”, precizează Odadjian. “Este ciudat că nu avem un material nou, sau chiar mai multe și este și mai ciudat că nu mergem în turnee prin toată lumea. Mergem în turneu, dar este atât de mic.

Basistul a mărturisit că muzica pe care au lucrat-o a fost impresionantă. “Avem material care depășește tot ceea ce am făcut până acum, și asta vă spun sincer”, susține artistul. “Abia aștept să înregistrăm toate astea și să dăm drumul la lansare. Este doar o chestiune de timp. Sper doar că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu. Însă am scris lucruri împreună. Daron a adus o mulțime de lucruri. Eu i-am adus o mulțime de lucruri lui Daron și am lucrat împreună. Mai am atât de multe lucruri de adus care sunt deja gata și pregătite să iasă la suprafață. I-am spus și lui Daron acest aspect. I-am spus că trebuie să facem asta, iar el este: “Da, mi-ar plăcea”. Așadar, cu toții vrem.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*