Top T Buzău revine în 2019!

667 vizualizări

Nu vă faceți planuri în perioada 20-22 decembrie 2019, pentru că mergeți la colindat la Top T, care se va organiza la Cafeneaua Artiștilor din Buzău, în formatul de anul trecut, „top t-bluzău”.

Mai multe detalii despre formațiile invitate și bilete vom afla spre sfârșitul lunii august, comunică organizatorii pe pagina oficială de Facebook. Biletele se vor pune în vânzare curând, exclusiv prin AmBilet.ro.

Ediția de anul trecut, ținută tot în Cafeneaua Artiștilor, a Top T Buzău a găzduit formații precum Coma, Crossing Eternity, Timpuri Noi, Robin And The Backstabbers, Noru Negru sau Untold Faith.

Orice propunere de colaborare vă rugăm să o trimiteți pe adresa: .@gmail.com

Mai jos aveți afișul pentru ediția 2018, deci ediția 2019 garantat ne va oferi și mai multe surprize.

No photo description available.

Top T este cel mai vechi festival de muzică rock din România având 30 de ediții între anii 1983 și 2017. De-a lungul anilor festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști români de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume devenite importante ale muzicii rock din România. În același timp, Top T a oferit spațiu pentru formații din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franța, SUA, Suedia.

Top T a fost în 1996 primul festival de rock din România înregistrat live pe casetă audio, a fost primul festival rock transmis integral la televiziune în anii ’90 la Storm TV și la TVR 2, apoi în anii 2000 a fost transmis integral online în timp real. În 2017 Top T devine primul festival de gen căruia i se dedica o carte, lansată în aprilie în Buzău și București. Anul 2017 a adus și transpunerea digitală a edițiilor din 1989 și începând cu 1994, distribuirea filmărilor pe Youtube aducând zeci de mii de vizualizări și o revigorare a imaginii festivalului.

Inițiat în 1995 de un grup de inimoși iubitori de muzică din Buzău împreună cu omul de cultură Florian Pittiș, festivalul Bluzău a fost un reper în elita manifestărilor de gen care promovează valorile autentice, creațiile originale și prestațiile „live”.

Prin caracterul său cosmopolit și internațional, Bluzău a găzduit în cele 21 de ediții artiști și formații de frunte din România, dar și nume din Republica Moldova, Franța, Germania, Canada, Statele Unite ale Americii, Serbia, Israel, Bulgaria, Ungaria.

Sursă: buzaucityreport.ro

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*