Trupa Cargo revine cu single-ul „Românie, te strig!”

Cargo
Cargo
2.043 vizualizări

Comunicat de presă

Cu ocazie zilei de 24 ianuarie in care sarbatorim Unirea Principatelor Romane, dar si pentru fiecare clipa cand declaram ca suntem romani si mandri, trupa Cargo ne-a reamintit prin piesa-simbol ca suntem mai puternici intr-o voce – „Romanie, te strig!

Single-ul “Romanie, te strig!” celebreaza Romania, in toate aspectele ce o definesc, incepand de la noi, oamenii, pana la istoria plina de insemnatate, limba, traditii. Demna de a fi vocea unei natiuni, piesa “Romanie, te strig!” este compusa de catre Cargo, cea mai iubita trupa rock, titulatura data de public de-a lungul timpului.

Anul 2018 marcheaza si implinirea a 33 de ani de activitate pentru Cargo, iar trupa urca pe scena Salii Palatului pe 30 martie, incepand cu ora 19:00, pentru a celebra alaturi de publicul prezent, muzica.

Infiintata in 1985, Cargo este una dintre cele mai longevive si de succes trupe din Romania, cu numeroase single-uri si videoclipuri, albume si mii de concerte la activ. Hitul “Daca ploaia s-ar opri” ramane una dintre piesele de referinta ale band-ului, piesa ce se claseaza an de an in top 100 cele mai difuzate cantece de pe radio & TV.

Descarca / Asculta “Romanie, te strig”: https://MediaPro.lnk.to/RomanieTeStrigPR


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*