Trupa germana Gloryful – dublu impact in Romania

Blood & Fire Productions anunta un eveniment exploziv: trupa de heavy/power metal Gloryful (Germania) va fi capul de afis al celei de-a doua editii Civilized Violence! Actul artistic se va derula cu dublu impact: pe 11 septembrie in Bucuresti, la Club Fabrica, si pe 12 septembrie in Craiova/Casa de Cultură a Studenților.

In anul 2010, doi artisti cu state vechi in scena metal, Jens Basten (Night In Gales, The Wake, Deadsoil, Intestinal Ulcer) si Johnny La Bomba (Nyari, I Despise), au decis sa infiinteze o trupa de heavy metal in incercarea de a readuce spiritul si sinceritatea metalului traditional in prim plan, creind un amestec interesant de metal teuton, dar cu o buna masura de Iron Maiden, un stil intens si impresionant ce se poate auzi cu succes pe cele doua albume ale trupei The Warrios’s Code (2013) si Ocean Blade (2014). Gloryful sunt o excelenta trupa live, dovada fiind si participarea lor la diverse evenimente si festivaluri puternice din Europa, alaturi de trupe de marca ale scenei metal. Un show ce nu trebuie ratat!

In deschiderea concertului de la Bucuresti vor evolua trupele romanesti Invictus (Symphonic Metal) si Black Sheep (Death ‘N’ Roll), iar pentru seara din Craiova, vor deschide Black Sheep (Death ‘N’ Roll) si Warhammer (Thrash Metal) din Grecia.

Biletele la evenimente se vor gasi la intrare, 20 de lei (Bucuresti), respectiv 15 lei (Craiova).

Civilized Violence editia a 2-a este un eveniment organizat de Blood & Fire Productions, in colaborare cu Club Fabrica (Bucuresti) si Perdido Station (Craiova), creat de fani pentru fani.

Gloryful
http://www.gloryful.net/
http://gloryful.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/gloryful
https://www.youtube.com/user/GloryfulMetal

Invictus
https://www.facebook.com/InvictusRomania

Black Sheep
https://www.facebook.com/blacksheeproll

Warhammer
https://www.facebook.com/pages/Warhammer/353071788159550

Facebook event Bucuresti: https://www.facebook.com/events/919464328111918/
Facebook event Craiova: https://www.facebook.com/events/664578703647464/

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*